Doruk Pehlivan, Avrupa’nın zirvesinde! Milli hentbolcudan tarihi imza! – Spor Haberleri


Bu sene başında Avusturya’nın Fivers Wat Margareten takımına transfer olarak en genç yaşta yurt dışına gitmeyi başaran milli hentbolcu Doruk Pehlivan bir büyük başarıya daha imza attı. Doruk, Polonya takımı Vive Kielce’ye transfer oldu. Doruk Pehlivan, 2015-2016 yılında VELUX EHF Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ve her sene mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde bu sene de son sekize kalmayı başaran Polonya takımı Vive Kielce’ye transfer oldu.

A Milli Takım’ın da önemli oyuncularından birisi olan Doruk Pehlivan, Kielce ile 4 yıllık bir anlaşmaya imza attı. Can Çelebi ve Yunus Özmusul’un TVB Stuttgart’a transferlerinden sonra Doruk da tarihi bir imza atmış oldu.

Doruk Pehlivan bu transfer ile kadınlarda Yeliz Özel’in Rumen Valcea’ya transferinden sonra gerçekleşen en önemli transfere imza atmış oldu. Türkiye’de Milli Piyango forması giyen ve Akdeniz Oyunları’nda sergilediği performansla Avusturya yolunu tuttu. Doruk burada da performansıyla dikkat çekti ve dünyanın en önemli takımlarından birinin kadrosuna katıldı.




02 Nisan 2019



Dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı hedef büyüttü
Kariyerinde ilk kez büyükler kategorisinde yarıştığı FIG Dünya Kupası mücadelesinde rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazanan Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı “Elemelerde birinci olduğumda artık altın madalyaya uzanabileceğime daha da emin oldum. Ama sonuçta bu bir spor. Performansını tamamlamadan birinciliği garanti edemezsiniz. Benim için kariyerimdeki yeni sayfaya bir şampiyonlukla başlamak çok önemliydi. Bunu da başarabildiğim için çok mutluyum” dedi.
İlgili Haberi Oku














Source link



source https://newsslap.com/2019/04/02/doruk-pehlivan-avrupanin-zirvesinde-milli-hentbolcudan-tarihi-imza-spor-haberleri/

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Auschwitz survivors return after 75 years for memorial ceremony | World news

UK woman believed to be oldest female World War II veteran dead at 108

| Travel + Leisure