rnak’ta AK Parti sevinci – Memurlar.Net


rnak Belediye Bakanln kesin olmayan sonulara gre AK Parti aday Mehmet Yarka kazanmas kentte sevinle kutland.


Seim AK Parti rnak Milletvekili Rzgin Birlik, rnak Belediye Bakan aday Mehmet Yarka, l Bakan brahim Halil Erkan ve partililer, il bakanlnda seim sonularn takip etti.


lk sonularn ardndan partililer byk mutluluk yaayarak slogan att, halay ekti. Daha sonra il binas nnde toplanan partililer, davul zurna, Krte ve Trke arklar eliinde halay ekti, meale yakt slogan att.


AK Parti milletvekili Rzgin Birlik, AA muhabirine yapt aklamada, 3 dnemdir rnak’ta yerel belediyeleri HDP’nin aldn syledi.


Birlik, yle dedi:


“Bu dnem ise kazanann rnak olduunu belirten Birlik, “rnak tarih yazd. Bu tarih yzyllarca devam edecek Allah’n izniyle. rnak kendi memleketine bu dnem sahip kt. 12 beldenin bir beldesi dnda 11 belde bizimdir. Uludere bizimdir, Glkonak bizimdir, Beytebap bizimdir. 2015-2016 yllarnda terr rgt PKK bu blgeye kan kusturdu. Bu halkta sandkta derslerini verdi. ALlah’n izniyle bundan sonra daha gl bir ekilde sandkta derslerini vermeye devam edecek. Daha nce yerel ynetimler neredeyse tmyle HDP’nin elindeydi. Kayyum geldi kayyum geldikten sonra AK Parti’nin eline gei yapacak bundan sonra. Bu saatten sonra herey deiecek. Vatanda artk huzuru, gveni, demokrasiyi ve ekonomik skntlar atlatacak. Tm rnak halkn kutluyorum.”


AK Parti rnak Belediye Bakan aday Mehmet Yarka ise, rnak’n seimlerde tarih yazdn ifade etti.


“imdi rnak’n umasna az kald nk siz karar verdiniz. Karar sizin, oylar da sizin.” diyen Yarka, yle devam etti:


“Ykm ne kadar ar olursa olsun ben kendimi sizlere feda etmeye hazrm. Bu seimin kaybedeni yok kazanan rnak’tr. Hepimiz kardeiz, ben tm rnakllar kucaklamaya geldim. Kimseye ahsi bir kinim yok. HDP’ye gnl verenler de benim kardelerimdir. Hibir zaman kimseyi tekiletirmeyeceim.”


Vatandalarla omuz omuza verip rnak’ gelecee tamak iin g birliiyle alacaklarn aktaran Yarka, seimin kazanlmasnda emei geenlere teekkr etti.




AK Parti l Bakan brahim Halil Erkan da, toplumun huzurunu devam ettirmek iin mcadele ettiklerini syledi.


Toplumdaki hi kimseyi ayrtrmayacaklarn, ellerinden geldii kadar hizmetlerin en gzelini yapmaya altklarn ifade etti.


Vatandalarn bugn bir destan yazdn belirten Erkan, yle konutu:


“Elimizde resmi olmayan sonulara gre, Allah’n izniyle rnak belediye bakanln bu millete armaan etmi olduk. Elimizdeki resmi olmayan sonulara gre rnak’In en dousunda Beytebap’, Uludere’yi, Glkonak’ ve 12 beldenin 11 tanesini almak suretiyle bir devri kapatp yeni bir devir balatm olduk. Bugn rnak’tan tm lkeye mesaj vermi olduk. Bu zaferi stanbul’a, Ankara’ya, Edirne’ye ve Tokat’a Trkiye’nin drt bir yanna selam olsun rnak’tan. Bizler yalnzca dostluk iin, muhabbet iin geldik. Ayrtrmayacaz, bltrmeyeceiz. Gcmzn yettii kadar bu toplumda dostluu ve huzuru hakim klacaz.”





Source link



source https://newsslap.com/2019/03/31/rnakta-ak-parti-sevinci-memurlar-net/

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Auschwitz survivors return after 75 years for memorial ceremony | World news

UK woman believed to be oldest female World War II veteran dead at 108

| Travel + Leisure